شماره های تماس :

آلفا تجهیز

راه اندازی فست فود با کمترین هزینه و فروش بالا – آلفا تجهیز

02155291592

02155291861

09123973297

5/5

چگونگی راه اندازی فست فود

با توجه به طرفداران زیادی برای فست فود ممکن است راه اندازی فست فود به ذهن شما هم خطور کند. با کارمندی شدن زندگی ها و زمان کم برای پخت و پز ترجیح بیشتر افراد سفارش غذای آماده است. اما راه اندازی فست فود نیز سختی ها و البته مراحل خاص خود را دارد که در ادامه به توضیح هریک خواهیم پرداخت.

راه اندازی فست فود

راهنمای گام به گام راه اندازی فست فود

  • از بازار کار و محلی که برای راه اندازی فست فود انتخاب کرده اید اطمینان حاصل نمایید.

بدیهی است که برای شروع هر کسب و کاری مهم است که در ابتدا بازار کار آن را بشناسید که خشوبختانه راه اندازی فست فود یکی از آنها دسته تجارت های قوی است که مشتریان بالقوه خود را دارد اما مکانی که میخواهی در ان اقدام به تاسیس فست کنید هم مهم است. حتما باید در مکانی باشد که تردد در آن زیاد است.

  • نوع غذایی که میخواهید بعد از راه اندازی فست فود بفروشید انتخاب کنید.

هنگامی که تصمیم خود در رابطه با راه اندازی فست فود را گرفتید، زمان انتخاب نوع غذایی است که ارائه می دهید. از تقریباً 515000 کسب و کار مواد غذایی و نوشیدنی های غیر الکلی، 3 بخش محبوب از نظر تعداد فروشگاه عبارتند از:

  • رستوران های تهیه میان وعده،
  • رستوران سنتی
  • مشاغل فست فود و رستوران های پیتزا، همبرگر و هات داگ.

راه اندازی فست فود

علاوه بر این و به لطف جهانی شدن صنعت فست فود، تقاضای فزاینده ای برای مواد غذایی از دیگر مناطق و کشورها وجود دارد. مردم بیشتر سفر می‌کنند و به دنبال آن هستند که در شهر خود آن غذایی را امتحان کنند که در تعطیلات آخر خود بسیار از آن لذت بردند. همانطور که می بینید، افراد بیشتر و بیشتری ترجیح می دهند فست فود بخرند و یا غذای مورد علاقه خود را بتوانند در هر شهر و کشوری پیدا کنند زیرا با سرعت زندگی آنها در جایی که زمان کوتاه است و مشاغل زیادی وجود دارد، مناسب تر است. و همانطور که زندگی کاری عادات ما را تغییر داده است، پیشنهاد فست فود نیز سازگار شده است.

پیش از این “فست فود” مترادف با غذاهای چرب یا ناخواسته بود. با این حال، رستوران های بیشتری از این نوع وجود دارند که منوهای متعادلی را ارائه می دهند که شامل سالاد، آب های طبیعی و گزینه های گیاهی است. آن‌ها همچنین مطمئن شده‌اند که مواد تازه‌تر و آماده‌شده‌ای را در خود  بگنجانند که حتی سالم‌تر از آنهایی هستند که در رستوران‌های معمولی یافت می‌شوند. ما از شما دعوت می کنیم تا به طور کامل کسب و کارهای فست فود را بررسی کنید زیرا آنها رقبای شما هستند و شما میتوانید با توجه به مقدار غذایی که میفروشند نوع غذاهای موجود در فست خود را نیز انتخاب نمایید.

راه اندازی فست فود

  • برند فست خود را در ابتدای راه اندازی فست فود ثبت کنید

بعد از انتخاب نوع غذایی که میخواهید تولید کنید نوبت آن خواهد رسید که برند خود را نیز ثبت کنید تا بر اساس آن و براحتی در خاطر مشتریانتان ثبت شوید. سعی کنید حدالامکان از اسامی استفاده کنید که هم راحت تلفظ شوند و هم براحتی در داخل اذهان بمانند. بدین صورت مشتریان شما حتی با دیدن طرحی مشابه لوگویتان بیاد شما خواهند افتاد و راحتتر هم میتوانند شما را به دیگران معرفی نمایند.

  • اهمیت مکان راه اندازی فست فود

در ابتدای راه اندازی فست فود نکته حیاتی این است که محلی را انتخاب کنید که محل عبور مرور تعداد زیادی ازافراد در طول روز باشد و در محلی آن را راه اندازی کنید که دسترسی آن چه با وسایل نقلیه عمومی و چه دولتی به راحتی انجام شود.  اگر میخواهید صنعت فست فودتان واقعا سودآور باشد مطمئن شوید که رفت و امد افراد در آن منطقه همیشگی و زیاد باشد. از طرف دیگر مسئله پارکینگ است که باید در هنگام راه اندازی فست فود به آن توجه شود.

اهمیت مکان راه اندازی فست فود

  • دکوراسیون مناسب

در هنگام راه اندازی فست فود حتما به دکوراسیون رستوران خود توجه کنید تا بتوانید با ایجاد زیبایی بصری مشتریان بیشتری را جذب کنید. توصیه میشود که حتما از رنگ های گرم مانند قرمز و نارنجی استفاده کنید که باعث افزایش اشتهای مهمانان میشوند اما سعی کنید آن را زیادی هم در دکوراسیون بکار نبرید زیرا میتواند باعث ایجاد استرس در افراد شود. شما برای این کار میتوانید از طراحان دکوراسیون داخلی کمک بگیرید.

  • در هنگام راه اندازی فست فود حتما رقبای خود را جدی بگیرید

در طول زمانی که تصمیم به راه اندازی فست فود دارید حتما وقت کافی بزارید و درباره رقبای خود در صنف فست فود تحقیق کنید و دقت کنید فروش بالای آنها به چه علت است؟ در منوی غذاییشان بیشتر از چه غذایی میفروشند و چرا؟ مشتریان آنها بیشتر در چه رده و صنفی هستند و غیره. زیرا رقبای شما همواره از ابتدا و انتها با شما در رقابت خواهند بود پس اگر میخواهید بهترین باشید آنها را در نظر داشته باشید.

در هنگام راه اندازی فست فود حتما رقبای خود را جدی بگیرید

  • یک استراتژی قیمت گذاری مناسب داشته باشید تا بعد از راه اندازی فست فود به مشکل نخورید

قیمت ها یکی از نکات مهم در راه اندازی فست فود و بطور کلی هر نوع کسب و کاری است. یکی از متداول‌ترین روش‌ها تعیین حاشیه سود برای بهای تمام شده لوازم است. یکی دیگر از استراتژی های محبوب این است که از بازارو رقبا به عنوان یک استاندارد برای تعیین قیمت های مناسب برای محصولات خود استفاده کنید. در هر صورت، بسیار مهم است که شما یک تجزیه و تحلیل بسیار جامع از تمام هزینه های خود انجام دهید، در غیر این صورت ممکن است در هر فروش ضرر کنید و متوجه آن نشوید.

ما به شما توصیه می کنیم که به دنبال یک متخصص در زمینه تجهیزات رستوران هزینه ها باشید تا به شما مشاوره دهد. این سرمایه گذاری خواهد بود که به خوبی انجام شود، در طول زندگی تجارت غذایی شما مفید خواهد بود. سعی نکنید که هزینه هایی را ارائه کنید که از رقبایتان خیلی بالاتر و پایینتر باشد.

  • گزینه تحویل درب منزل

در هنگام راه اندازی فست فود حتما به موضوع تحویل در منزل نیز فکر کنید تا بتوانید خدمات بهتری را ازائه دهید تحقیقا نشان میدهد که حدود 20 درصد افراد ترجیح میدهند سفارشات فست فودی خود را در درب منزل و یا محل کار تحویل بگیرند پس بهتر است هنگام راه اندازی به این موضوع نیز فکر کنید تا بتوانید خدماتتان را کاملتر و درست تر ارائه دهید.و برای راه اندازی کافی شاپ هم میتوانید از ما مشاوره بگیرید.

بعد از راه اندازی فست فود کسب و کار خودتان را ارتقا دهید.

  • خدمات پذیرایی و مهمانی

لزومی ندارد که ارائه خدمات فست فود شما محدود به مشتریان حضوریتان باشد. یک راه عالی برای دستیابی به مشتریان جدید در زمان بسیار کوتاه، ارائه خدمات پذیرایی است. برای این کار داشتن تجهیزات لازم: واحد حمل و نقل، بوفه، مبلمان و رومیزی و پرسنل ضروری است. همچنین باید از قبل برنامه ریزی کنید که آیا می توانید غذاهای خود را در امکانات خود یا در محل رویداد آماده کنید سعی کنید گستردگی کارتان به حدی باشد که بتوانید در حد بالا و تعداد زیاد خدماتتان را ارائه دهید.همچنین میتوانید برای تامین تجهیزات کافی شاپ از آلفا تجهیز خریداری کنید.

  • بعد از راه اندازی فست فود کسب و کار خودتان را ارتقا دهید.

راه اندازی رستوران کسب و کار مواد غذایی نیاز به زمان و منابع دارد. تمام تلاش خود را انجام دهید. از لوگو و تصویر تجاری خود استفاده کنید و از آنها در کارت ها و بروشورها استفاده کنید. می توانید تبلیغات را در محله یا مرکز خرید خود شروع کنید و سپس به مناطق دیگر گسترش دهید.

همچنین به دنیای دیجیتال نزدیک شوید و از مزایای آن بهره ببرید. حساب های خود را در شبکه های اجتماعی ایجاد کنید و مطمئن شوید که یک متخصص را برای حفاظت از برند خود داشته باشید. و صحبت از آن، بسیار مهم است که وب سایت خود را ایجاد کنید که به شرکت شما حس حرفه ای تری بدهد، که به شما امکان می دهد جزئیات بیشتری در مورد خدمات خود ارائه دهید.

راه اندازی فست فود

اهمیت وجود فضای مجازی در راه اندازی فست فود چیست؟

بعد از آنکه مجوزهایتان را برای راه اندازی فست فود دریافت کردید وقت آن میرسد که به فکر فضای مجازی باشید. فضای مجازی کمک زیادی به رشد رستوران فست فودتان خواهد کرد این روزها و با افزایش گوشی های هوشمند و اینترنتی شدن زندگی ها بسیاری از افراد هر چه را که میخواهند در اینترنت جستجو میکنند. پس شما نیز با راه اندازی یک سایت و یا صفحه اینستاگرام فست فودتان را بیش از آنچه فکرش را بکنید گسترش دهید.

در زمان راه اندازی فست فود باید به اقدام به خرید تجهیزات فست فود کنید

حال وقت آن رسیده که طبق منوی فست فود اقدام به خرید تجهیزات لازم نمایید بهتر است تجهیزات آشپزخانه صنعتی مورد نیزا فست فود را از مکان های معتبر خریداری کنید که در صورت نیاز داشتن به تعمیر دچار سردرگمی نشوید در تجهیزات فست فود باید حتما در ابتدا منوی خود را داشته باشید تا سپس بر اساس ان اقدام به خرید موارد مورد نیازتان کنید.

در زمان راه اندازی فست فود باید به اقدام به خرید تجهیزات فست فود کنید

استخدام کارکنان نقش مهمی را در زمان راه اندازی فست فود خواهد داشت

مرحله استخدام بعد از راه اندازی و در زمان افتتاح فست فود جدید شما فرصت ایجاد یک فرهنگ کاری عالی را از همان ابتدا فراهم می کند. هنگام در نظر گرفتن تعادل کار و زندگی کارکنان آینده خود، فکر کردن به مزایای کارکنان، برنامه آموزشی و مشوق‌ها مهم است. اگر این عوامل را در اولویت قرار دهید ، حفظ کارمندان شما موفقیت آمیزتر خواهد بود. با استخدام تیم مدیریت خود شروع کنید تا آنها بتوانند به انجام ماموریت و اهداف استخدامی شما کمک کنند.

فهرستی از تمام موقعیت‌های رستورانی که باید برای اداره رستوران خود به صورت روزانه پر کنید، تهیه کنید. در نظر بگیرید که چند روز در طول هفته باز خواهید بود و هر روز چند شیفت برای جلو و پشت خانه انجام خواهید داد. نیازهای کارکنان شما بر اساس نیازهای منحصر به فرد رستوران جدید شما متفاوت است،اما اینها برخی از رایج ترین موقعیت ها هستند:

  • تیم مدیریت – مدیر کل، مدیر آشپزخانه، مدیر جلوی خانه
  • کارکنان آشپزخانه – سرآشپز، آشپزهای آشپزی، آشپزهای آماده، آشپزهای خطی، ماشین ظرفشویی
  • کارکنان خارج فست فود – سرورها، میزبانان، پیک، حمل و نقل

همچنین ممکن است نیاز به استخدام کارمندانی مانند کارشناسان بازاریابی، متخصصان روابط عمومی و حسابداران داشته باشید.